Με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 700.000 ευρώ αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών για τις μίζες από τα TOR M1, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών ελήφθη με πλειοψηφία 3-2, καθώς οι δικαστές έκαναν δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης, επιβάλλοντάς του επιπλέον τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα και της εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Βασικοί λόγοι για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής υπήρξαν η προχωρημένη ηλικία του, καθώς είναι 80 ετών, και η βεβαρημένη υγεία του. 

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που είχε δικάσει την υπόθεση, καταδίκασε επίσης τον υιό του κύπριου υπουργού Μιχάλη, ενώ επέβαλε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 12 έτη στον πρώην σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Αν. Σοφό. 

Η σύζυγός του Μαρία Σοφού καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών, ενώ σε ισόβια κάθειρξη και 17 έτη καταδικάστηκε και ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Φουαντ Αλ Ζαγιάντ.