Άγιο είχαν οι οδηγοί δύο οχημάτων χθες το απόγευμα στην Αμαλιάδα, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε τροχαίο σε κεντρική διασταύρωση της πόλης.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Παρασκευής στη διασταύρωση των οδών Βύρωνος και Πολυτεχνείου και ενεπλάκησαν ο οδηγός ενός ΙΧΕ αυτοκινήτου μάρκας Toyota Yaris και ο οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου μάρκας Golf. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται ο ένας οδηγός να παραβίασε τη σήμανση stop που υπάρχει στο σημείο, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά και το Toyota ανετράπη και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα επί της οδού Πολυτεχνείου, με το μισό όχημα να βρίσκεται στον αέρα.

Αν και το όχημα βρέθηκε στο οδόστρωμα από την πλευρά του οδηγού, ευτυχώς ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν υπέστη κανένα τραύμα.

Αμέσως περίοικοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια και στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας που διενεργεί την προανάκριση, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στο σημείο μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος από το οδόστρωμα.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο στη συγκεκριμένη διασταύρωση και τόσο οι περίοικοι όσο και οι οδηγοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι καλή η ορατότητα και ζητούν την επιπλέον λήψη μέτρων για την αποφυγή ατυχημάτων.