current views are: 1

6 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση17:19

Ζάκυνθος: 67 χρόνια κάθειρξη σε πα-«τέρα» που βίαζε τα παιδιά του

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε μια δραματική ιστορία, την οποία λίγοι Ζακυνθινοί την ήξεραν.

Δημοσίευση 17:19’
αρθρο-newpost

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε μια δραματική ιστορία, την οποία λίγοι Ζακυνθινοί την ήξεραν.

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε μια δραματική ιστορία, την οποία λίγοι Ζακυνθινοί την ήξεραν.

Την Παρασκευή, στο Κακουργιοδικείο του Πύργου, δικάστηκε η μήνυση που είχε υποβληθεί το 2010 από το τότε 18χρονο θύμα και την μητέρα του κατά του πατρίου και συζύγου για το συστηματικό βιασμό της 18χρονης από την ηλικία των 12 ετών και για έξι χρόνια, με το κατηγορούμενο μετά από ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, να καταδικάζεται σε 67 χρόνια κάθειρξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιών και τη κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Αναλυτικότερα, ο 52χρονος σήμερα ημεδαπός Ζακυνθινής καταγωγής, όπως αποδείχτηκε στο Κακουργιοδικείου του Πύργου, ασελγούσε συστηματικά (2 έως 3 φορές την εβδομάδα) στην τότε 12χρονη, κόρη της γυναικάς του από το πρώτης της γάμο. Η άτυχη κοπέλα υπέμενε όλα αυτά τα χρόνια τον βιασμό του πατρίου της, ο οποίος απειλώντας την, της είχε κρατήσει το στόμα «κλειστό». Η νεαρή κοπέλα μόλις ενηλικιώθηκε δεν άντεξε, μίλησε στην μητέρα της και αμέσως η δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση, καθώς ο ημεδαπός ασελγούσε και στα δύο φυσικά τέκνα του από τις ηλικίες των 11 και 13 ετών αντίστοιχα.

Κατά την διάρκεια της δίκης, που έγινε την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή, ο 52χρονος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδειξε καμία μετάνοια για την πράξεις του και αρνήθηκε κάθε κατηγορία.

Σήμερα, η μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της ζουν στο εξωτερικό ενώ το 23χρονο σήμερα θύμα ζει μαζί με το βιολογικό της πατέρα στην Αθήνα.