Έχει γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά τον γάμο της αδελφής της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεν έχει σταματήσει να τροφοδοτεί το ενδιαφέρον και τον φωτογραφικό φακό με στοιχεία από τη ζωή και την καθημερινότητά της. Καθώς τα μέλη του Pippa Middleton's Ass Appreciation Group πληθαίνουν, η Pippa αποκάλυψε ότι το μυστικό της είναι οι πιλάτες.

Εβδομαδιαίως επισκέπτεται ένα στούντιο πιλάτες κοντά στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο και ασκείται, ώστε να διατηρεί καλή γράμμωση, γυμνασμένους μύες και λυγερή κορμοστασιά. Η Pippa αναφέρει ότι οι πιλάτες είναι αναγκαίες για τη φυσική της υγεία και ευεξία.

Σε μήνυμά της στο site του στούντιο πιλάτες, το οποίο επισκέπτεται, έγραψε: «Για κάποιον που είναι πάντα σε κίνηση, οι πιλάτες είναι μια υπέροχη διέξοδος από την πολυάσχολη καθημερινότητά μου στο Λονδίνο. Είτε το κάνω στις 7 το πρωί είτε στις 7 το απόγευμα, πάντα αισθάνομαι ήρεμη, ξεκούραστη και αναζωογονημένη. Τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει τεράστια διαφορά τόσο στη σωματική μου δύναμη όσο και στη στάση του σώματός μου. Από ασκήσεις αναπνοής, τόνωση μυών και γενικώς ευλυγισία και χαλάρωση, οι ασκήσεις πιλάτες μου έχουν γίνει εβδομαδιαία αναγκαιότητα που με κρατά πάντα σε φόρμα, χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια!»

Η Pippa είναι γνωστή για τις αθλητικές επιδόσεις της, καθώς είχε λάβει και υποτροφία όσο καιρό φοιτούσε στο Marlborough College.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL