«Έχουμε τόσα σοβαρά προβλήματα στην Αστυνομία κυρίως εργασιακά και ζητήματα με τους μισθούς μας και ασχολούμαστε με του πού θα πάνε τουαλέτα οι συνάδελφοι» δήλωσε στο newpost o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος.

Ο κ. Φωτόπουλος σημείωσε ότι το ζήτημα με την απαγόρευση της εισόδου στη Βουλή το Σάββατο πρέπει να λυθεί από την υπηρεσία και να βρεθεί χώρος για τους αστυνομικούς χωρίς παραπάνω συζήτηση. «Πολύ κακό για το τίποτα» τόνισε για το σάλο που προκλήθηκε για το εν λόγω θέμα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της Προέδρου της Βουλής. «Το ίδιο θέμα είχε ανακύψει και πριν δύο χρόνια στο ΥΠΕΞ», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, σχολιάζοντας την απόφαση της κυρίας Κωνσταντοπούλου να μην φοράνε πλέον την στολή τους οι αστυνομικοί που φυλάσσουν την Βουλή, ο κ. Φωτόπουλος επεσήμανε ότι δεν συνιστά πρόβλημα. «Είμαστε υπάλληλοι του κράτους και θα προσερχόμαστε στην εργασία μας όπως αποφασιστεί. Σημαντικό για εμάς είναι το θέμα του σεβασμού και η εξέυρεση λύση στα σοβαρά προβλήματα της Αστυνομίας».