Ένοπλη απόπειρα ληστείας σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου σημειώθηκε αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, τρεις ένοπλοι, δυο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας, εισέβαλαν περίπου στις 21.30, στο ξενοδοχείο Creta Marris.

Οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα και κρατώντας καλάσνικοφ μπήκαν στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν προς το κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για εκφοβισμό πυροβόλησαν στον αέρα τρομοκρατώντας όσους βρίσκονταν στο χώρο, ενώ είχαν πάρει αρχικά και ένα άτομο όμηρο.

Αμέσως στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες περικύκλωσαν τον χώρο και απομάκρυναν τους τουρίστες

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των αστυνομικών και των κουκουλοφόρων οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν. Ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τρεις ληστές, οι οποίοι είναι γνώριμοι στις αστυνομικές αρχές και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δεν τραυματίστηκε αστυνομικός.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενα πιστόλι, δυο καλάσνικοφ των δραστών, τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία