Ένα μικρό θησαυρό σε… μετρητά αλλά και ένα μίνι οπλοστάσιο είχε στην κατοχή του ένας 45χρονος Ρεθυμνιώτης που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο από άνδρες του ΤΑΕ Ρεθύμνου, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, να περιλαμβάνει πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και εκείνη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Αλλιώς, πώς θα μπορούσε να εξηγηθεί το ποσό των 151.200 ευρώ που είχε σε… μετρητά;

Οι αστυνομικοί που φαίνεται πως είχαν θέσει εδώ και καιρό υπό παρακολούθηση το 45χρονο, όταν έφτασε η κατάλληλα στιγμή έκαναν έφοδο στο σπίτι του και βρήκαν όπλα, βεγγαλικά, καθώς και μία πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας για δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν: πιστόλι, κυνηγετικό όπλο, ξιφολόγχη, 9 κροτίδες, 7 γεμιστήρες, 340 φυσίγγια, 2 προεκτάσεις κάννης, χρηματικό ποσό 151.200 ευρώ, 10 χρυσές λίρες Αγγλίας, πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσικλέτας, διάφορα είδη φύλαξης και μεταφοράς οπλισμού.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή τις διάφορες πτυχές της δράσης του 45χρονου, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.