ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Χρυσή Αυγή στο Πέραμα

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2015, 18:35 / Ανανεώθηκε 15 Ιουνίου 2015, 18:35
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Χρυσή Αυγή στο Πέραμα
Facebook Twitter Whatsapp

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τα εγκαίνια γραφείων σωματείου εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, πραγματοποιούν το απόγευμα σωματεία εργαζομένων και αντιφασιστικές οργανώσεις.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για  τα εγκαίνια γραφείων σωματείου εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, πραγματοποιούν το απόγευμα σωματεία εργαζομένων και αντιφασιστικές οργανώσεις.

Συγκεκριμένα, έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στις 7.00 μ.μ. έξω από την κεντρική είσοδο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), Η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» το Σωματείο Καθαριστών/ριών Πειραιά, το Σωματείο Λογιστών Πειραιά, ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, το Συνδικάτο Ιδιωτικής Υγείας και Πανελλήνια Ένωση Ελαιουργοσαπουνοποιών.

Στη συγκέντρωση αναμένεται να συμμετάσχουν επίσης η «Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό» (ΚΑΡ) και η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ).

Η Χρυσή Αυγή έχει ανακοινώσει από την πλευρά της στις 19:30, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του "Σωματείου Ελλήνων Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ναυπηγοεπισκευαστικών Ζωνών (Πειραιά, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Νίκαιας & Νήσων) - Άγιος Νικόλαος'' που θα στεγάζονται εφεξής στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 4 στην περιοχή του Περάματος (πλησίον του Δημαρχείου).