Από μικρός στα... βάσανα. Βόλτα με κλεμμένο αυτοκίνητο έκανε στην Πάτρα ένας 14χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, κατηγορούμενος για κλοπές.

Κατά τη διάρκεια περιπολίας που έκαναν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον ανήλικο να οδηγεί αυτοκίνητο και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Όταν προέκυψε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν κλεμμένο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο 14χρονος, μαζί με έναν 23χρονο ο οποίος αναζητείται, είχαν κλέψει πριν από δύο ημέρες το προαναφερόμενο αυτοκίνητο από έναν 42χρονο, και επίσης είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του οχήματος διάφορα εργαλεία, αξίας 700 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε, επίσης, ότι ο ανήλικος και ο 23χρονος είχαν διαπράξει τον περασμένο Μάιο οκτώ κλοπές σε σπίτια στην Πάτρα, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, τηλεοράσεις, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες συσκευές.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 14χρονου προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, για υποθέσεις κλοπών και ληστεία.