Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα είναι βορείων κατευθύνσεων στο Αιγαίο, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στα δυτικά.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού μετά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό του καιρού συνθέτουν οι νεφώσεις και οι τοπικές καταιγίδες.
Μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και σε ορεινές περιοχές θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στις βορειότερες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Ουσιαστική βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Νοτιότερα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν όμβροι τοπικά. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα νοτιά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.