current views are: 3

18 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση10:37

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» (φωτό)

Πάνω από 12.500 άτομα έχουν δηλώσει μέχρι τώρα ότι θα δώσουν το παρών στην συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη».

Δημοσίευση 10:37’
αρθρο-newpost

Πάνω από 12.500 άτομα έχουν δηλώσει μέχρι τώρα ότι θα δώσουν το παρών στην συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη».

Πάνω από 12.500 άτομα έχουν δηλώσει μέχρι τώρα ότι θα δώσουν το παρών στην συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σύνταγμα.

Η συγκέντρωση οργανώθηκε μέσω facebook και έχει ως στόχο να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

Όπως δηλώνουν οι διαχειριστές της ομάδας και οργανωτές της εκδήλωσης

Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών. Η συγκέντρωση καλείται διαδικτυακά, από μικρή ομάδα πρωτοβουλίας. Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου. Περιμένουμε όλους, χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, ειρηνικά να γεμίσουν το Σύνταγμα. Προτείνουμε όπλο μας να είναι μια σφυρίχτρα – να αφυπνισθούν, έστω και συμβολικά, οι συμπολίτες μας.

Τονίζουν επίσης: 

Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές. 


σχετικα αρθρα