Σπίτι στην Ανάβυσσο που σύμφωνα με τις πληροφορίες ανήκε στους ληστές του Διστόμου εντόπισε η Αντιτρομοκρατική. Το σπίτι φέρεται να είχε ενοικιάσει ο αυτόχειρας Σπύρος Δραβίλας.

Το σπίτι έχει εντοπιστεί εδώ και μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό εντοπίστηκαν χρήματα, προερχόμενα πιθανότατα από ληστείες.

Εκτός από τα χρήματα, έχουν βρεθεί πλαστά δελτία ταυτότητας, με φωτογραφίες του Δραβίλα και των συνεργών του, αλλά με στοιχεία που αντιστοιχούν σε υπαρκτά πρόσωπα.

Ακόμη βρέθηκαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μερικά ακόμη έγγραφα, με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Νοκιάστηκε τέλη του 2014

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, το κρησφύγετο είναι μια μονοκατοικία την οποία είχε νοικιάσει στα τέλη του 2014, με πλαστά στοιχεία, ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών, στη μεζονέτα στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς στην Αγχίαλο Βόλου, όπου συνελήφθησαν οι συνεργοί του, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης.

Στη μονοκατοικία στην Ανάβυσσο, την οποία χρησιμοποιούσε ο Δραβίλας, δεν έχουν βρεθεί όπλα. Ωστόσο, από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχουν βρεθεί πλαστές ταυτότητες και άλλα έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και περίπου 25.000 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχονται από ληστείες. Όλα τα ευρήματα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα κινητά τηλέφωνα και στις άλλες συσκευές, που ενδεχομένως να προσθέσουν στοιχεία για τη δράση και τις επαφές της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.