Ποιος είπε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο του γάμου σας πρέπει να είναι κάτι κλασσικό και παραδοσιακό; Δύο Θεσσαλονικείς ανέλαβαν να αλλάξουν όλα όσα ξέραμε για τα βίντεο του γάμου και να τα μετατρέψουν σε μικρά αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. 

Ο Δημήτρης Μυλωνάς και ο Θανάσης Δεληγιώργης εδώ και 1,5 χρόνο κατάφεραν εντυπωσιάσουν με τη δουλειά τους, όχι μόνο τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα prewedding βίντεο που δημιουργούν έχουν φαντασία, σενάριο, πλοκή, τεχνογνωσία και αποτελούν μικρά έργα τέχνης που θα κάνουν ακόμα και τους πολέμιους του γάμου, να το... ξανασκεφτούν! Είναι οι "Keys of Art" και είναι οι μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να σας κάνουν πρωταγωνιστές στην δική σας γαμήλια ταινία!

Πως άρχισαν όλα

Ο Δημήτρης μίλησε στο seleo για το πως ξεκίνησαν την καινοτόμα επιχείρησή τους σε αυτόν τομέα. "Εγώ δούλευα σαν φωτογράφος και ο Θανάσης σαν βιντεολήπτης, γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς και μια μέρα την ώρα που συζητούσαμε με ένα φιλικό μας ζευγάρι, το οποίο ήθελε κάτι διαφορετικό για το βίντεο του γάμου του, μας ήρθε η ιδέα. Στο όλο εγχείρημα μας βοήθησε πολύ η αγάπη που έχουμε και οι δύο για τον κινηματογράφο". Πως γεννήθηκε όμως το όνομα τους; "Το όνομα Keys of art, αναφέρεται σε αυτά που για εμάς αποτελούν τα δύο "κλειδιά" της τέχνης, δηλαδή την φωτογραφία και το βίντεο".