Δεν υπάρχει φόβος για έλλειψη αγροτικών προϊόντων και οπωρολαχανικών στις λαϊκές αγορές διαβεβαίωσαν την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου οι παραγωγοί και οι πωλητές.    

Ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Παντελής Μόσχος και της Ομοσπονδίας Αττικής Κώστας Στουραΐτης διαβεβαίωσαν την περιφερειάρχη, ότι οι παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές προσέρχονται κανονικά στις λαϊκές αγορές και δεν υπάρχει κανένας φόβος για έλλειψη αγροτικών προϊόντων και οπωρολαχανικών.

Σε ανακοίνωση της δε, η Ομοσπονδία Παραγωγών, καλεί όλους τους αγρότες να συνεχίσουν να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε χαμηλές τιμές, κάτι που ήδη γίνεται, ενώ στη Ανατολική Δυτική Αττική γνωστοποιήθηκε ότι θα λειτουργήσει ξανά λαϊκή αγορά που θα διανέμει δωρεάν τα προϊόντα σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών.

Επίσης όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, εντείνονται οι δωρεάν προσφορές και συγκεντρώσεις αγροτικών προϊόντων και οπωρολαχανικών στις Λαϊκές Αγορές τροφοδοτώντας καθημερινά εκκλησίες, κοινωνικά παντοπωλεία, σωματεία αλληλεγγύης και ιδρύματα.