«Καμπάνα» 23 ετών εριξε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στον 35χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος επί δύο
χρόνια ξυλοκοπούσε και βίαζε τον 7χρονο γιο του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2008 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του Ηρακλειώτη ξεκίνησε όταν το αγόρι μεταφέρθηκε με τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Οι γιατροί που το εξέτασαν, υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν το γραφείο ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Η μητέρα του παιδιού είχε φύγει από το σπίτι, αφήνοντας το αγοράκι στα χέρια του πατέρα και της ηλικιωμένης γιαγιάς του, η οποία αποδείχτηκε αδύναμη να το στηρίξει και να αποτρέψει την κτηνωδία.

Ακόμα και όταν το παιδί μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη στο νοσοκομείο, η γιαγιά προσπαθούσε να καλύψει την αρρωστημένη συμπεριφορά του γιου της, υποστηρίζοντας ότι ο εγγονός της είχε πέσει.

Υπό την προστασία πλέον των Αστυνομικών, ο 7χρονος εξιστόρησε όλα όσα είχε περάσει στο σπίτι της ντροπής. Ακόμα και τότε όμως ο 35χρονος έκανε τον ανήξερο, προσποιούμενος τον στοργικό πατέρα.

Στην πορεία όμως αναγκάστηκε να ομολογήσει την κτηνώδη συμπεριφορά του, την οποία απέδωσε στα άσχημα παιδικά του βιώματα και στο αλκοόλ.Πηγή: Πατρίς-cretalive.gr