«Λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος»

Σύμμαχος των εκλογέων που θα ψηφίσουν για το δημοψήφισμα θα είναι ο καιρός σήμερα.

Ειδικότερα, γενικά αίθριος θα είναι αύριο Κυριακή ο καιρός, ενώ πρόσκαιροι όμβροι θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, κυρίως των βόρειων περιοχών. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. 

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί στα 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμού Κελσίου. 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Πιθανό είναι να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Πιθανό είναι να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Γενικά αίθριος και οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3 βαθμούς υψηλότερη. 

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος και οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.  

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά  2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.