current views are: 3

6 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση03:29

Καλοκαιρινός ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα Δευτέρα, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας να αναμένεται.

Δημοσίευση 03:29’
αρθρο-newpost

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα Δευτέρα, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας να αναμένεται.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα Δευτέρα, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας να αναμένεται.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας, τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21-33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά  τοπικά 5 μποφόρ. 

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-32 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός παρουσιάζεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Τέλος, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


σχετικα αρθρα