ΕΛΛΑΔΑ

Τρία κακουργήματα σε βάρος των δολοφόνων του Μανώλη Καντάρη

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2011, 15:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τρία κακουργήματα σε βάρος των δολοφόνων του Μανώλη Καντάρη
Facebook Twitter Whatsapp
Τρεις κακουργηματικές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο Αφγανών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας.
Τρεις κακουργηματικές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο Αφγανών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας. Πριν από λίγο, η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάστηκε στην Ποινική Δίωξη της εισαγγελίας, εντός δε της ημέρας αναμένεται να μεταφερθούν στα δικαστήρια και οι δύο κατηγορούμενοι.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος τους τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία, απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστείας από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου κατά συναυτουργία, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Οι δύο Αφγανοί, με ένα τρίτο πρόσωπο που καταζητείται, κατάφεραν αλλεπάλληλες μαχαιριές στον άτυχο 44χρονο στις 10 Μαΐου, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ΄ Σεπτεμβρίου, με σκοπό να του πάρουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε.

Ο Μ. Καντάρης, κάτοικος της περιοχής, είχε κατέβει από το σπίτι του, προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητο για να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο, καθώς περίμεναν το δεύτερο παιδί τους.