Με κανονικούς ρυθμούς και σύμφωνα με τον σχεδιασμό συνεχίζεται η κρουαζιέρα στα Χανιά.

Το πρωί της Παρασκευής κατέπλευσε στη Σούδα, προερχόμενο από το Σαλέρνο της Ιταλίας, για δεύτερη φορά το 2015, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Equinox».

Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 3.079 επιβάτες και 1.217 άτομα πλήρωμα, αναχώρησε στις 17:00 με προορισμό τον Πειραιά. 

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο που θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων για την τουριστική περίοδο του 2015 και θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας άλλη μία φορά μέσα στον Αύγουστο.

Αν και σύγχρονο, καθώς ναυπηγήθηκε το 2009, έχει ανακαινισθεί πρόσφατα δίνοντας έμφαση στην επιπλέον πολυτέλεια των κοινόχρηστων χώρων καθώς διαθέτει αληθινό γκαζόν στο ανώτερο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου για χρήση των επιβατών, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ. Θεωρείται δε από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια διεθνώς, καθώς παράγει ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα και διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα ανακύκλωσης.

Το σημερινό κρουαζιερόπλοιο ήταν το 20o που προσεγγίζει το λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων το 2015 από τα συνολικά 64 κρουαζιερόπλοια που έχουν προγραμματιστεί για φέτος.

Ο μέχρι σήμερα συνολικός αριθμός των επιβατών των 20 πλοίων είναι 30.862 και των πληρωμάτων 13.032.