current views are: 5

11 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση09:11

Άγριο έγκλημα για μια γυναίκα στη Χαλκιδική

Νεκρός είναι ένας 34χρονος και δράστης ένας 29χρονος ομογενής. 

Δημοσίευση 09:11’
αρθρο-newpost

Νεκρός είναι ένας 34χρονος και δράστης ένας 29χρονος ομογενής. 

Νεκρός είναι ένας 34χρονος και δράστης ένας 29χρονος ομογενής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα με μια παρέα τριών ατόμων, ηλικίας 20 ετών οι δύο και 28 ο τρίτος, και με τον 29χρονο ομογενή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή ξεκίνησε για τα μάτια μιας γυναίκας.

Ένας από την παρέα των τριών, έφυγε από το μαγαζί, και φώναξε άλλα έξι άτομα για βοήθεια στον καυγά. Η διένεξη συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ο 29χρονος ομογενής να φύγει από το μαγαζί και να επιστρέψει κρατώντας πιστόλι. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 34χρονου από την παρέα των έξι, που πήγαν να «συνδράμουν» στον καυγά.

Τραυματίστηκε ένας 39χρονος, αδελφός του νεκρού αστυνομικός στο επάγγελμα, ο 28χρονος που συμμετείχε από την αρχή στον καυγά και ο υπεύθυνος του καταστήματος.

O 39χρονος νοσηλεύεται με ελαφρά τράυματα στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης. Ό άλλος τραυματίας από την παρέα των Ελλήνων νοσηλεύεται με πιο σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου σε πολλά σημεία, στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο υπεύθυνος του καταστήματος νοσηλεύεται με τραύμα στην φτέρνα, επίσης στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ο 29χρονος ομογενής δεν έχει ακόμη συλληφθεί.


σχετικα αρθρα