Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Σύνταγμα, σε ένα πολεμικό σκηνικό με ρίψη χημικών και μολότοφ ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και αστυνομικές δυνάμεις. 

Κλειστοί ήταν όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, την ώρα που εντός του κοινοβουλίου ψηφίζονταν τα μέτρα της συμφωνίας της Αθήνας με τους πιστωτές. Φρούριο τα Εξάρχεια, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ φύλασσαν όλα τα δημόσια κτίρια. 

Ομάδα αντιεξουσιαστών άρχισε να πετά μπουκάλια και πέτρες σε άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονται παραταγμένοι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ

Κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κουκούλες και κράνη, άρχισαν να πετούν μολότοφ ενταντίον των ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι απάντησαν με ρίψη χημικών, ενώ προχώρησαν σε 40 προσαγωγές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ένας φωτορεπόρτερ και τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε βαν τηλεοπτικού σταθμού, που βρισκόταν μπροστά από τον Εθνικό Κήπο, μετά από βόμβα μολότοφ που πέταξε ομάδα αντιεξουσιαστών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην Πλατεία Συντάγματος.

Στις φλόγες τιλύχθηκε αυτοκίνητο στην οδό Πιττακου.

Οι κουκουλοφόροι έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας.