Γενικά αίθριος θα ειναι ο καιρός της Παρασκευής, με τη θερμοκρασία να μην αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου (Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί βαθμιαία μέχρι 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά και νότια 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αίθριος. άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 27 και τοπικά στην Κρήτη έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αίθριος. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου.