Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο στα δυτικά της χώρας και τους ανέμους να πνέουν βόρειοι, 5 με 7 μποφόρ, στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου (Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 37 και στη Θράκη έως 34 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 21 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά και νότια 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 28 και τοπικά στην Κρήτη έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αίθριος. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου.