Μετ΄ εμποδίων γίνεται από τις 9 το πρωί η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας, στο ύψος του Κορινού Πιερίας, καθώς νταλίκα που μετέφερε αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά "δίπλωσε" για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και έκλεισε και τα τρία ρεύματα της οδού.

Ως αποτέλεσμα προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αφού η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν επί ώρες μόνο μέσω της λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ). Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι δόθηκε στην κυκλοφορία και η δεξιά λωρίδα τής οδού, οπότε η κίνηση των οχημάτων σταδιακά αποκαθίσταται, έστω με χαμηλές ταχύτητες. Από το ατύχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Στο μεταξύ, στην ίδια περιοχή θα ισχύσουν αύριο Κυριακή έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των εργασιών που γίνονται στο ύψος του υπό κατασκευή κόμβου Αιγινίου του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε (οι εργασίες δεν σχετίζονται με το σημερινό ατύχημα). Αναλυτικότερα, από τις 6 μέχρι τις 8 το πρωί, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας του αυτοκινητοδρόμου, από τον κόμβο Μεθώνης– Αγαθούπολης μέχρι εκείνον του Κλειδίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, τα οχήματα θα εξέρχονται από τον αυτοκινητόδροmο Θεσσαλονίκης-Αθhνών προς Βέροια (μέσω του κόμβου Κλειδίου) και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό, από την οποία θα "βγαίνουν" μέσω του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Νησελίου. Ακολούθως, θα μπαίνουν στην εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης (ρεύμα πορείας προς Κατερίνη) έως τον Α/Κ Μεθώνης, από όπου θα εισέρχονται ξανά στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ προς Αθήνα. Προς Θεσσαλονίκη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αντιστρόφως μέσω του προαναφερόμενου οδικού άξονα, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία.