Ενας άνδρας, που παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, αγνοείται.    Συγκεκριμένα ένας 22χρονος προσπάθησε να περάσει με το ΙΧ του μέσα από το χείμαρρο που είχε "φουσκώσει", λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και αυτός με το κινητό του τηλέφωνο κάλεσε σε βοήθεια τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αυτοί πήγαν στην περιοχή, αλλά και οι τρεις παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Μετά από προσπάθειες των σωστικών συνεργείων βρέθηκαν ζωντανοί ο γιος και η μητέρα, ενώ αγνοείται ο πατέρας.

    Αστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες επικρατεί και σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Στο Αιγαίο οι βοριάδες πνέουν θυελλώδεις και φθάνουν τα 9 μποφόρ, ενώ αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

    Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια.

    Στα βόρεια αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και η θερμοκρατία θα φθάσει του 11 βαθμούς Κελσίου. Άστατος καιρός επικρατεί και στα κεντρικά και νότια με τη θερμοκρατία στους 17 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη σημειώνονται βροχές και καταιγίδες με τη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου.

    Νεφώσεις επικρατούν στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Βροχερός είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου.