Εξακολουθούν να μαίνονται τα τρία μεγάλα μέτωπα φωτιάς στην Ρόδο, στην Ηλεία και στην Εύβοια, με την δεύτερη να δίνει καλύτερη εικόνα. 

Η φωτιά στην Ρόδο ξεκίνησε σε δασικό σημείο ανάμεσα στα χωριά Λαέρμα και Απόλλωνας και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω του πυκνού δάσους που υπάρχει στην περιοχή, κατακαίγοντας μέχρι στιγμής αρκετά στρέμματα δάσους. 

Στην περιοχή έσπευσαν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής με 40 άνδρες, ενώ κάνουν ρίψεις δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα

Προς το παρόν δεν υπάρχουν φόβοι ότι θα επεκταθεί σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο παρά την άπνοια που επικρατεί στην περιοχή η φωτιά συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη, κοντά στο χωριό Απόλλωνας. 

Ταυτόχρονα σε σχετική ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Δραγώγιο του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων της Ηλείας. Επί τόπου βρίσκονται πλέον μόνο επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 34 πυροσβέστες, 17 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με 19 άτομα. 

Η πυρκαγιά, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή ότι δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να την κρατήσουν μακριά από τα σπίτια και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, «τα πράγματα πάνε καλύτερα». 

Τέλος, εξακολουθεί να καίει αμείωτη η φωτιά στην Εύβοια, στην περιοχή Ατάλη, στην οποία έχουν σπεύσει 19 οχήματα, πενήντα πυροσβέστες και 12 πεζοπόροι πυροσβέστες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, εκκενώθηκε προληπτικά το χωριό Μακρυκάπα, την στιγμή που οι πυροσβέστες προσπαθούν να την κρατήσουν ύπο έλεγχο.