Νεκρός ανασύρθηκε στις 8 το πρωί, ένας άνδρας ηλικίας 33 χρονών, που μια ώρα νωρίτερα, έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θαλάσσια περιοχή Πλάκες, με αποτέλεσμα το όχημα να φτάσει σε βάθος περίπου 20 μέτρων και ο ίδιος να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και να πνιγεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι για έναν άνδρα, κάτοικο Βόλου, που ήταν μόνιμος στην Πολεμική Αεροπορία και εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη που κάλεσε το Λιμεναρχείο για τις έρευνες και κατάφερε να εντοπίσει εγκλωβισμένο στο μοιραίο αυτοκίνητο και σε βάθος περίπου 20 μέτρων, στις Πλάκες, στην αγκάλη Ελευθερίας Ρηγώνη, που είχε χάσει τη ζωή της η νεαρή λιμενικός, πριν από χρόνια, λίγο πριν την ΑΓΕΤ.

Οι έρευνες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το πρωί, που οδηγοί άλλων αυτοκινήτων είδαν ένα αυτοκίνητο να φεύγει δεξιά στης πορείας του και να καταλήγει στη θάλασσα.

Επί τόπου πήγε το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου με ιδιώτη δύτη και υπηρεσιακό αυτοκίνητο με άνδρες, από ξηράς, ενώ κλήθηκε και η εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που πήγε επί τόπου με φουσκωτό σκάφος και τρία άτομα, για να συνδράμουν στις έρευνες.
Στις 8 το πρωί, μια ώρα μετά το τραγικό γεγονός, ο ιδιώτης δύτης εντόπισε τον νεαρό οδηγό εγκλωβισμένο στη θέση του οδηγού και τον ανέσυρε στην επιφάνεια.

Αρχική η σορός μεταφέρθηκε στην ακτή, αλλά επειδή ήταν πολύ απότομη η διαδρομή μέχρι το δρόμο, η σορός μεταφέρθηκε με το φουσκωτό των εθελοντών στην Παναγία Τρύπα, όπου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, για αναγνώριση.

Σημειώνεται ότι στις έρευνες βρέθηκαν ο πατέρας και ο αδελφή του νεαρού άνδρα, που ήταν μόνιμος στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς και συνάδελφοί του στρατιωτικοί, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, που εξετάζει και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς στο δρόμο, όπου το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του δεν υπήρχε φρενάρισμα.


TAGS