Τη στιγμή που έχει προφυλακιστεί διότι τα στοιχεία που προκύπτουν είναι εις βάρος της, η σύζυγος του αδικοχαμένου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου που δολοφονήθηκε στην Κοιλάδα Αργολίδας, η αρνείται τις κατηγορίες.  

Σε δήλωσή της στον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής λέει μέσα από τη φυλακή: 

Τον Θανάση τον αγαπούσα από μικρό κορίτσι. Δεν σκότωσα εγώ τον άντρα μου και δεν παραδέχτηκα ποτέ κάτι τέτοιο στην αστυνομία. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να μείνω δυνατή για το παιδί μου. Θέλω να βγω από τη φυλακή για να είμαι δίπλα στην κόρη μου. Άφησαν ένα παιδί αβοήθητο.

Περίπου οκτώ μήνες μετά το έγκλημα της 8ης Δεκεμβρίου 2014 η 37χρονη δηλώνει ότι ουδέποτε ομολόγησε στις Αρχές τη δολοφονία, εξοργίζοντας τους συγγενείς του Θανάση Λάμπρου οι οποίοι είχαν την πληροφόρηση ότι παραδέχτηκε την πράξη της ενώπιον Εισαγγελέα.

Στην ομολογία της 24ης Ιουλίου 2015, φέρεται να καταθέτει ότι επί χρόνια ο Θανάσης Λάμπρου πίστευε ότι «εκείνη διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν 19χρονο, ότι ο καπετάνιος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με αποτέλεσμα να λαμβάνει ερωτικά μηνύματα από γυναίκες που εμφανίζονταν ως «Ελένη» και «Κούλης» και ότι ο άντρας της χρησιμοποιούσε ως πρόφαση ακόμα και τον γνωστό εφοπλιστή Γουλανδρή -ο οποίος υποτίθεται ότι τον απασχολούσε πολλές ώρες στο σκάφος- προκειμένου να μη γυρίζει στο σπίτι τα βράδια».

Η οικογένεια του Θανάση Λάμπρου από την πλευρά της αισθάνεται δικαιωμένη που η Δήμητρα Βούλγαρη μπήκε στη φυλακή και ζητά να συνεχιστούν οι έρευνες των Αρχών για να διαπιστωθεί το κατά πόσο είχε συνεργό. Ο χαροκαμένος πατέρας Τάσος Λάμπρου ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου λέγοντας «ότι θα λυτρωθεί μόνο αν σαπίσει στη φυλακή».