current views are: 8

5 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση05:07

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο υπαξιωματικός που αυτοπυροβολήθηκε στη Σάμο

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 38χρονος υπαξιωματικός στη Σάμο, που χτες έστρεψε το πιστόλι του στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια δύο οπλιτών. 

Δημοσίευση 05:07’
αρθρο-newpost

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 38χρονος υπαξιωματικός στη Σάμο, που χτες έστρεψε το πιστόλι του στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια δύο οπλιτών. 

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 38χρονος υπαξιωματικός στη Σάμο, που χτες έστρεψε το πιστόλι του στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια δύο οπλιτών. 

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση στην οποίο επιβεβαίωσε τον θάνατό του

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Τύπου υπ’αριθμ. 25/ΓΕΣ, που αφορούσε στον αυτοτραυματισμό Υπαξιωματικού της 79 ΑΔΤΕ με το υπηρεσιακό του όπλο, το ΓΕΣ ανακοινώνει ότι ο εν λόγω Υπαξιωματικός υπέκυψε στα τραύματά του την 04 Αυγούστου και ώρα 23:00, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 ΓΣΝΑ όπου νοσηλευόταν.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το συμβάν προκάλεσε σοκ στο στρατόπεδο, καθώς ο εν λόγω υπαξιωματικός χωρίς καμία προφανή αιτία, έβγαλε το όπλο του και πυροβοληθηκε στον κρόταφο μπροστά στα μάτια δύο νεαρών στρατιωτών, με τους οποίους ετοιμαζόνταν να πάει σε στρατιωτική άσκηση. 

Πρόκειται για έναν 39χρονο στρατιωτικό, που υπηρετούσε για χρόνια στην Σάμο, ο οποίος διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε χτες στο newpost o διοικητής του νοσοκομείου κ. Γ. Ραγκούσης «ο ασθενής ήρθε λίγο μετά τις 8 το πρωί με πολύ σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ενώ ήδη ετοιμάζεται η διασωλήνωσή του για την Αθήνα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η κατάσταση του, λόγω και της περιοχής του τραυματισμού, είναι πάρα πολύ δύσκολη».


σχετικα αρθρα