current views are: 3

7 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση05:19

Πληρώνονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Σήμερα, Παρασκευή θα καταβληθούν από τον ΟΓΑ τα επιδόματα β’ τριμήνου, δηλαδή το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων και Πολυτέκνων Οικογενειών. 

Δημοσίευση 05:19’
αρθρο-newpost

Σήμερα, Παρασκευή θα καταβληθούν από τον ΟΓΑ τα επιδόματα β’ τριμήνου, δηλαδή το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων και Πολυτέκνων Οικογενειών. 

Σήμερα, Παρασκευή θα καταβληθούν από τον ΟΓΑ τα επιδόματα β’ τριμήνου, δηλαδή το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων και Πολυτέκνων Οικογενειών. Τα επιδόματα δικαιούνται όσοι υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι 26 Ιουνίου 2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η πληρωμή αυτή αφορά 235.463 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 64.921.421,42 ευρώ.

Όσοι υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 26-6-2015 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.

Επισημαίνεται ότι μετά την οριστική ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Α21, ο αιτών να εκτυπώνει το έντυπο και να προβαίνει σε έλεγχο και επαλήθευση των στοιχείων που δήλωσε. Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων στο έντυπο Α21 θα πρέπει, άμεσα, να προβαίνει σε διόρθωση των στοιχείων και επανάληψη της αρχικής αίτησής του (έντυπο Α21).

Δύο στους τρεις δικαιούχους δεν θα εισπράξουν αύριο οικογενειακό επίδομα

Περίπου δύο στους τρεις πολίτες δεν θα δουν να πιστώνεται στο λογαριασμό τους το οικογενειακό επίδομα, κι αυτό λόγω του ότι δεν υπέβαλαν την απαραίτητη δήλωση μέχρι και τις 26 Ιουνίου του 2015. Πρακτικά από τους 693.000 δικαιούχους, μόλις οι 235.463 θα λάβουν το σχετικό επίδομα. Οι υπόλοιποι 457,537 θα λάβουν τα χρήματά τους στα τέλη του Οκτωβρίου.

 


σχετικα αρθρα