current views are: 1

12 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση03:29

Υψηλές θερμοκρασίες, δεν θα λείψουν οι βροχές

Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα, Τετάρτη, σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Δημοσίευση 03:29’
αρθρο-newpost

Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα, Τετάρτη, σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα, Τετάρτη, σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Παράλληλα, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις να αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου (στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).
 
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτικήΜακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου. άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη. άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.


σχετικα αρθρα