current views are: 2

12 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση15:37

Άστατος καιρός με βροχές και αύριο – Αναλυτική πρόγνωση

Παραμένει άστατος ο καιρός την Πέμπτη σε αρκετές περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, με τα φαινόμενα αυτά, στα νοτιοδυτικά, πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Δημοσίευση 15:37’
αρθρο-newpost

Παραμένει άστατος ο καιρός την Πέμπτη σε αρκετές περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, με τα φαινόμενα αυτά, στα νοτιοδυτικά, πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Παραμένει άστατος ο καιρός την Πέμπτη σε αρκετές περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένοντα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, με τα φαινόμενα αυτά, στα νοτιοδυτικά, πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο αναμένοται τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου (Στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες στη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά. άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
 
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις νότιες θαλασσιές η παραθαλάσσιες περιοχές τα φαινόμενα τα οποία πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά το βράδυ θα εξασθενήσουν. άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
 
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες στην ανατολική Πελοπόννησος καθώς και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά. άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Κρήτης. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.


σχετικα αρθρα