Πολλές είναι οι γυναίκες που ξανασκέφτονται τις στιλιστικές τους επιλογές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, αλλά η Jessica Alba δεν είναι μία από αυτές. Μετά την ανακοίνωσή της ότι είναι έγκυος, τον Φεβρουάριο, η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φαίνεται, αλλά η ίδια παραμένει μία πολύ ενημερωμένη fashionista. Ιδού πώς: «Προσπαθεί ακόμα να κρατήσει το στιλ της πολύ ενημερωμένο», είπε ο Goreski στο περιοδικό People. «Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν και πολλοί περιορισμοί, αφού η ίδια είναι μία τόσο όμορφη γυναίκα». Ο στιλίστας είπε, ακόμα, ότι ο ίδιος και η Alba, που είναι ήδη μητέρα της 2χρονης Honor, έχουν καταφέρει να διατηρούν το στιλ της «φρέσκο και νεανικό».

«Θέλουμε να δείχνουμε στις γυναίκες ότι, ακόμα κι αν είναι έγκυες, μπορούν να δείχνουν πολύ χαριτωμένες», είπε ο Goreski. Πρόσφατα, η Alba άρχισε να φοράει ρούχα και ενός label για εγκύους. «Άρχισε να φοράει ρούχα εγκυμοσύνης του συγκεκριμένου label κατά τον δεύτερο ή τρίτο μήνα». Πώς είναι, λοιπόν, να συνεργάζεται με την «πιο cool μαμά του κόσμου», όπως ο ίδιος αποκαλεί την Alba; «Περνάμε πολύ καλά μαζί. Σήμερα είχαμε ένα fitting και καθ’ όλη τη διάρκεια γελούσαμε. Κάθε φορά που πρόκειται να συναντηθούμε, ανυπομονώ να την δω».


Η Alba μπορεί να εγκυμονεί το μωρό της, παρόλα αυτά όμως όχι μόνο δε φοράει φαρδιά ρούχα για να κρύψει την κοιλιά της που φουσκώνει, αντιθέτως ντύνεται αρκετά σέξι και με στενά ρούχα, περνώντας έτσι το μήνυμα ότι μπορείς να κρατήσεις το σεξαπίλ σου ακόμη και όταν είσαι σε κατάσταση ενδιαφέρουσας!


Πηγή: real.gr