Αν έχεις τύχη... διάβαινε. Άγιο είχαν γονείς και βρέφος σε πάρκινγκ της εθνικής οδού το απόγευμα, αφού γλίτωσαν από τροχαίο από το κλάμα του μωρού τους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, στο 142ο χλμ, κοντά στην Αταλάντη, ρεύμα προς Αθήνα.

Στο ασημί αυτοκίνητο, επέβαινε ένα ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης. Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο οδηγός ενός Audi χάνει τον έλεγχο και αφου παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του χώρου στάθμευσης, πεφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο.

Ευτυχώς ούτε οι τρεις επιβάτες αυτοκινήτου τραυματίστηκαν, αφού παρά την σφοδρή σύγκρουση η καμπίνα του παρέμεινε σχεδόν άθικτη και οι επιβάτες βγήκαν με εκδορές.

Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφου από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν.