Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στα Χανιά και το Ρέθυμνο από τις διωκτικές αρχές του τόπου.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν πέντε άνδρες από 30 έως 45 χρόνων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, συνελήφθησαν ο 45χρονος και ο 40χρονος, χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Καντάνου, για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 37χρονου , κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επιπλέον από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, χθες το πρωί συνελήφθη ο 32χρονος διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικό δισκίο για το οποίο δεν κατείχε την απαραίτητη κατά νόμο ιατρική συνταγή, ενώ το απόγευμα  από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη 30χρονος διότι σε γενόμενο έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου, από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου αντίστοιχα.