Με… στειλιάρι και καραμπίνα θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο οικογένειες στις Μοίρες που ήρθαν στα χέρια για τα κληρονομικά.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία μιάς 58χρονης από τις Μοίρες που είπε ότι ο 62χρονος αδελφός της δημιούργησε φασαρίες μέσα στο σπίτι της, απειλώντας την και χτυπώντας την.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 62χρονος πήγε στο σπίτι της 58χρονης και την χτύπησε ενώ την απείλησε και με μαχαίρι. Η 58χρονη ενημέρωσε τον 29χρονο γιο της για το περιστατικό ο οποίος πήγε να πάρει… εκδίκηση για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο θείος του στην μητέρα του.

Κρατώντας ένα στειλιάρι και μία καραμπίνα πήγε στο συνεργείο του θείου του στις Μοίρες – ο οποίος απουσίαζε εκείνη την στιγμή – κι έκανε… λαμπόγυαλο δύο αυτοκίνητα και επιχείρησε με την καραμπίνα να πυροβολήσει στον αέρα με τον υπάλληλο του συνεργείου να τον εμποδίζει.

Μόλις ο 68χρονος έμαθε τι συνέβη στην επιχείρησή του πήρε τον γιο του 39χρόνων και την 19χρονη σύντροφό του και πήγαν στο σπίτι τητς 58χρονης.

Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με τον 29χρονο και άναψαν πάλι τα αίματα.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν η 58χρονη, ο 29χρονος, ο 62χρονος, η 19χρονη ενώ αναζητείται και ο 39χρονος.