Μια 60χρονη ηλικιωμένη νεκρή και 4 τραυματίες είναι ο βαρύς απολογισμός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων.

Το τροχαίο σύμφωνα με το patrisnews.gr, σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Ελαίας Τριφυλίας στην κατεύθυνση προς Καλόνερο.

Η σύγκρουση των τριών οχημάτων ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να εκτράπουν της πορείας τους και να περάσουν τις προστατευτικές μπάρες. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κυπαρισσίας για τον απεγκλωβισμό των οδηγών και των επιβατών των οχημάτων με την συνδρομή της Τροχαίας Κυπαρισσίας και του ΕΚΑΒ που χρειάστηκε να κάνει τις διακομιδές.

Η 60χρονη εξέπνευσε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δυο τραυματίες νοσηλεύονται με βαριά τραύματα, ηλικίας 53 και 65 χρόνων, ενώ δυο ακόμα τραυματίες, ένας 22χρονος και μια 29χρονη φέρουν ελαφρά τραύματα και εξακολουθούν να νοσηλεύονται  στη μονάδα του νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Ήδη διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αιτία του ατυχήματος από το τμήμα τροχαίας