Γενικά αίθριος θα εινα ο καιρός, αύριο Τρίτη με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο και τους ανέμους να αναμένονται βόρειοι, τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: αίθριος. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 30 και στην Κρήτη τοπικά 32 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.