Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς ο καιρός και αύριο Σάββατο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και τους ανέμους να πνέουν στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς κελσίου (Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με το θερμόμετρο να δείχνει από 20-36 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.

Aναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: αίθριος. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αίθριος. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα καιρός: αίθριος. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.