Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν από περίπου 8 χρόνια σε αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά Ρεθύμνου. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο 35χρονος Στάθης, έφυγε από τη ζωή περίπου στις 22.00 χθες το βράδυ, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έκκληση για αίμα καθώς είχε γίνει γνωστό πως είχε υποστεί σηψαιψία.

Η είδηση του χαμού του Στάθη, βυθίζει στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την οικογένειά του που ήλπιζε και προσπαθούσε μέχρι τελευταία στιγμή για τον άνθρωπό της.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή ενός γολγοθά που κράτησε χρόνια είχε γραφτεί το 2007 όταν σε μια αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά Ρεθύμνου, οι δυνάμεις της αστυνομίας έπεσαν σε ενέδρα από άτομα που τους πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα ο Στάθης να τραυματιστεί μοιραία από σφαίρα στον αυχένα και από τότε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις και την ιατρική φροντίδα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τον τόπο και τον χρόνο της κηδείας του Στάθη ο οποίος από χθες, στα 35 του χρόνια βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων