Από τις 8 το πρωί είναι σε εξέλιξη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Τη συγκέντρωση πραγματοποιούν η ΑΔΕΔΥ,ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κίνηση Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή(ΚΕΕΡΦΑ), ο δήμος Κορυδαλλού και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις.

Η ΚΕΕΡΦΑ σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της ΑΔΕΔΥ παρουσίασε κατάλογο είκοσι καταδικαστικών αποφάσεων για ρατσιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής.

Την Παρασκευή 11/09, στον Πειραιά, έχει προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα ενώ διάφορες αντιφασιστικές οργανώσεις ζητούν να ματαιωθεί για την ίδια ημέρα η προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος θα μιλήσει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Στην περιοχή του Κορυδαλλού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από την αστυνομία προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των μαρτύρων και των κατηγορουμένων στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού