Οι δραματικές στιγμές που οδήγησαν στο βαρύτατο τραυματισμό του συζύγου της από μπράβο στη Μύκονο βγαίνουν σιγά σιγά στο φως, ενώ ο άνθρωπος της ασφάλειας του beach bar που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα, συνοδεία του δικηγόρου του στις αρχές.

Ο 25χρονος πυγμάχος, που παρουσιάστηκε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριές σωματικές βλάβες.

Νωρίτερα κατέθεσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν έξω από το γνωστό κλάμπ της Μυκόνου και φέρεται να  υποστήριξε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο θύμα. 

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μυκόνου με το δράμα του 31χρονου Βαγγέλη Πέππο ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Θριασίου σε κωματώδη κατάσταση από τις σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί λέει ότι «ο Βαγγέλης δεν σήκωσε χέρι».

Ο άτυχος Κύπριος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.