Με το μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας έπεσε σήμερα η «αυλαία» των φετινών πανελληνίων εξετάσεων. Απομένουν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα, αλλά και οι επαναληπτικές για εκείνους που απουσίασαν για λόγους υγείας, κατά την διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από δημόσια νοσοκομεία, για να συμμετάσχουν σ΄αυτές.

Οι φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, όπως λένε οι καθηγητές, χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη δυσκολία των θεμάτων που επέλεξε η εξεταστική επιτροπή. Εκτιμάται ότι θα υπάρξει πτώση των βάσεων σε ορισμένες σχολές της τεχνολογικής ή και της θετικής κατεύθυνσης, ενώ στη θεωρητική διαφαίνεται μικρή πτωτική τάση.


Δείτε τα θέματα στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι, εδώ.

Οι Πανελλαδικές θα συνεχιστούν μόνο για όσους από τους υποψηφίους έχουν επιλέξει να εξεταστούν σε ειδικό μάθημα. Οι εξετάσεις των Αγγλικών, Ελεύθερου Σχεδίου, Γραμμικού Σχεδίου, Γερμανικών, Ισπανικών, Γαλλικών, Αρμονίας, Ιταλικών και Ελέγχου Μουσικών και Ακουστικών Ικανοτήτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου.