Δεν έχει δώσει σημεία ζωής για δευτερο εικοσιτετράωρο η 16χρονη Μαρία Σ. που εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται τώρα στον λογαριασμό της μικρής στο Facebooκ, καθώς για να διευκολυνθεί η έρευνα, έγινε άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου.

Η ανήλικη εξαφανίστηκε την Δευτέρα από την περιοχή της Νέας Σμύρνης και από τότε οι αστυνομικές αρχές έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα για τον εντοπισμό της, με τη βοήθεια του ''Χαμόγελου του παιδιού'', προκειμένου να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μαρτυρίες ότι η κοπέλα βρέθηκε σε ένα λεωφορείο, ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν. 

Είναι, δε, αρκετά πιθανή η περίπτωση η νεαρή κοπέλα να έχει πέσει θύμα κάποιου επιτήδειου στο Facebook.

Για το ζήτημα μίλησε στο newpost μίλησε ο πρόεδρος του ''Χαμόγελου του παιδιού''  Κώστας Γιαννόπουλος:

Έχουν ενταθεί οι έρευνες για να βρεθεί το κορίτσι, τα στοιχεία του οποίου δεν θέλουμε να γίνουν γνωστά γιατί υπάρχει ένα σχετικό παρασκήνιο και θέλουμε να την προστατεύσουμε. Από τον εαυτό της περισσότερο. Δεν έχει αποκλειστεί καθόλου η πιθανότητα εμπλοκής με κάποιο άτομο από το Facebook και προς αυτή την κατεύθυνση ερευνά η αστυνομία. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι το ''φαινόμενο'' όλα τα κορίτσια, πλούσιων και φτωχών οικογενειών να συγκεντρώνουν όσο πιο πολλούς φίλους θέλουν στο facebook, με αποτέλεσμα να κάνουν θραύση τα κακοποιά στοιχεία. Ας ελπίσουμε να έχει αίσιο τέλος η ιστορία.