Με σημείο εκκίνησης την περιοχή της Θερίσσου «σαρώνει» σήμερα, και πάλι, το Ηράκλειο, μεικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., το ΣΔΟΕ, τη δημοτική αστυνομία, παρουσία του Εισαγγελέα Ηρακλείου, εντοπίζοντας παράνομες αποθήκες όπου φυλάσσονται προϊόντα παρεμπορίου. Η χθεσινή επιχείρηση αποδείχθηκε επιτυχής, πλην μίας περίπτωσης. Μετά την επιτυχή παρέμβαση σε δύο περιπτώσεις, το κλιμάκιο επρόκειτο να παρέμβει σε μία τρίτη, ωστόσο οι Κινέζοι μικροπωλητές κινητοποιήθηκαν άμεσα και με φορτηγά άδειασαν την παράνομη αποθήκη κι έγιναν καπνός.

Σήμερα, σειρά έχουν οι Πακιστανοί πλανόδιοι. Το κλιμάκιο βρίσκεται και σήμερα στους δρόμους της πόλης, εντοπίζοντας παράνομες αποθήκες εμπορευμάτων και κατάσχοντας τα ευρήματα.

Στην οδό Θενών εντοπίστηκαν δύο κατοικίες που είχαν μετατραπεί σε αποθήκες, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται στην οδό Βασιλογιώργη. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει χιλιάδες cd.

Φαίνεται πως πρόκειται για ένα μεγάλο κύκλωμα με μεγάλα παρακλάδια που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο, για την εξάρθρωση του οποίου, φυσικά, χρειάζεται εγρήγορση.Πηγή: cretalive.gr