current views are: 1

13 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση11:36

Δύο νεκροί στην άσφαλτο σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο της Ευκαρπίας, στο ρεύμα προς δυτικά.

Δημοσίευση 11:36’
αρθρο-newpost

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο της Ευκαρπίας, στο ρεύμα προς δυτικά.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο της Ευκαρπίας, στο ρεύμα προς δυτικά.

Όπως έγινε γνωστό, Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 55χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη, το οποίο, στη συνέχεια, συγκρούστηκε με τρίτο όχημα.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 55χρονου, και ο ελαφρύς τραυματισμός της 43χρονης και των δύο ανήλικων παιδιών της που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Ο 48χρονος οδηγός του τρίτου οχήματος δεν έπαθε το παραμικρό. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της πόλης.

Προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Δυστύχημα και στην Κρήτη

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 22χρονος δικυκλιστής στην Κρήτη, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ένα δεύτερο τροχαίο ατύχημα οδήγησε 4 άτομα στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, με τον ένα εξ’αυτών να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Ο 22χρονος δικυκλιστής,  ενώ κινούνταν με την μοτοσικλέτα του στο οδικό δίκτυο Ελούντα – Άγιος Νικόλαος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε,  στο ύψος των Χαβανίων, τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά πάνω σε στυλο και στη συνέχεια να συρθεί για αρκετά μέτρα, στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο άτυχος νεαρός υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, κατέληξε νικημένος από τα βαρύτατα τραύματά του.

Στη ΜΕΘ ένας τραυματίας από δεύτερο τροχαίο 

Λίγο αργότερα, από τη στιγμή που το δυστύχημα στον Αγ. Νικόλαο, στέρησε τη ζωή από τον 22χρονο, σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην ίδια περιοχή,  με αποτέλεσμα ένα άτομο να οδηγηθεί στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Αυτοκίνητο που κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο Αγίου Νικολάου – Ελούντας και στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα, εξετράτη της πορείας του με αποτέλεσμα και οι 4 επιβαίνοντες να τραυματιστούν να διακομισθούν στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.

Ένας εκ των τραυματιών,  διεκομίσθη διασωληνομένος σε σοβαρή κατάσταση, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.