Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε τα ξημερώματα ο Γιώργος Μωϋσιάδης.

Ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι σε ερημική τοποθεσία της Πάρνηθας. 

Η υπόθεση δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Ο 38χρονος σύμφωνα με την αστυνομία, είχε νόμιμη άδειαοπλοφορίας από το 2012 έως τον Μάιο του 2015, οπότε και δεν την ανανέωσε, καθώς η σύζυγός του διατηρούσε πρακτορείο ΟΠΑΠ που είχε γίνει στο παρελθόν στόχος ληστών. 

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Γιώργου Μωυσιάδη εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι παίκτες του Αχαρναϊκού.

«Ίσως το χειρότερο άρθρο που έχουμε γράψει μέχρι τώρα να είναι το σημερινό. Είναι αλήθεια ο Πρόεδρος της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Ο Καπετάν Ευκλείδης», ο πρώην.

Μία μαύρη μέρα είναι η σημερινή για τον Αχαρναϊκό. Ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας από χτες βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων

Η Διοίκηση της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό team, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι βέβαιο πως τα λόγια αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορούν να εκφράσουν κανένα συναίσθημα. Γι’ αυτό ας σιωπήσουμε όλοι και ας προσευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κάθε φορά που η ομάδα θα αγωνίζεται ο «ΜΩΥ» θα είναι στην σκέψη όλων μας.

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε…»