ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2011, 15:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη
Facebook Twitter Whatsapp
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες που έδωσαν στον ανακριτή οι δύο Αφγανοί που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στις 10 Μαΐου, στο Κέντρο της Αθήνας.
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες που έδωσαν στον ανακριτή οι δύο Αφγανοί που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στις 10 Μαΐου, στο Κέντρο της Αθήνας. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, 27 και 20 χρονών, φέρονται να αρνούνται την αποτρόπαιη δολοφονία του Καντάρη και να υποστηρίζουν πως ο τρίτος δράστης, ο ασύλληπτος Πακιστανός, ήταν εκείνος που μαχαίρωσε το θύμα και του πήρε την κάμερα.

Υποστηρίζουν επίσης πως δεν γνώριζαν τις προθέσεις του Πακιστανού όταν εντόπισε και ακολούθησε «τον Έλληνα που είχε κρεμασμένη μια τσάντα στον ώμο».

Και οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως ήταν μεθυσμένοι γιατί είχαν πιει πολλές μπίρες, ενώ ο μικρότερος υποστηρίζει πως δεν γνώριζε από πριν τον Πακιστανό. Και οι δύο, σύμφωνα και με τις προανακριτικές τους καταθέσεις, μετά το φονικό πήγαν για ύπνο.

Ο 27χρονος υποστηρίζει πως βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα περίπου ένα χρόνο, ενώ ο 20χρονος περίπου έξι μήνες.