Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με βροχοπνευμονία νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Spirto, o επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας έφτασε χθες το πρωί ιδιαίτερα καταβεβλημένος σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, παραπονούμενος για έναν υψηλό πυρετό που δεν υποχωρούσε.

Ο επιχειρηματίας είχε οξύ βήχα, δύσπνοια, ατονία και πόνους στα κόκαλα, όμως αυτό που θορύβησε τον προσωπικό του γιατρό, ο οποίος και του συνέστησε να νοσηλευτεί άμεσα, ήταν οι έντονοι πόνοι στο στήθος.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στο θεραπευτήριο, υπεβλήθη σε χρόνο-ρεκόρ στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι πάσχει από βρογχοπνευμονία βαριάς μορφής.

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα, οι γιατροί τον παρακολουθούν σχολαστικά και μάλλον θα αργήσουν να του δώσουν εξιτήριο, καθώς τους ανησυχεί πολύ τόσο η ηλικία του όσο και τα παραπανίσια κιλά που έχει.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιανουάριο του 2014 ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε εισαχθεί και πάλι εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρρυθμίες.