Ομάδα αγνώστων προκάλεσε ένταση και επεισόδια στο Κερατσίνι, όπου έλαβαν χώρα εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ ένταση σημειώθηκε σε Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να τους απωθήσουν, έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και αυτή την ώρα παραμένι ισχυρή αστυνομική παρουσία στην περιοχή, όπου νωρίτερα κουκουλοφόροι έκαναν πλιάτσικο σε καταστήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους πέταξαν μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα, ενώ νωρίτερα άγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν φωτογράφο στην οδό Σαλαμίνος.

Ένταση σημειώθηκε και μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που η πορεία κατέληγε στην περιοχή της Καμάρας (στη συμβολή των οδών Εγνατία και Ιασωνίδου) άτομα που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο εκτόξευσαν αντικείμενα και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ, που επιχείρησαν να τους προσεγγίσουν και εκείνοι απάντησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Δεν προκλήθηκαν ζημίες, και ιδιοκτήτες καταστημάτων με πυροσβεστήρες έσβησαν μικροεστίες φωτιάς και η κατάσταση εκτονώθηκε.

Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και οι διαδηλωτές, που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο, έφθασαν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δωδεκανήσου, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό. Εκεί είχαν παραταχθεί δυνάμεις της αστυνομίας, σχηματίζοντας φραγμό με κλούβες και τους εμπόδισαν να προσεγγίσουν το κτίριο, στην περιοχή των Δικαστηρίων, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τελικά, μέσω της οδού Σαλαμίνος και της παραλιακής λεωφόρου Νίκης, έφθασαν στο σημείο εκκίνησης.

Αλλά και στα Χανιά σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών.

Η ένταση πυροδοτήθηκε όταν η πορεία πέρασε μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο τέλος της οδού Τζανακάκη.

Μικρή ομάδα διαδηλωτών που βρισκόταν στο τέλος της πορείας πέταξε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέτρες, μπογιές και φωτοβολίδες. Ακολούθησε επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ που διέλυσε τους διαδηλωτές οι οποίοι διασκορπίστηκαν στην πλατεία της δημοτικής αγοράς.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ από την πλατεία της δημοτικής αγοράς διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι συμμετέχοντας κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά του φασισμού.